(Android/iOS) Tap Titans 2: Clicker RPG Game kilidini açmaq (bir çox kristal)
Mar 16, 2022 15:04:20 GMT
Post by hobucktachupor on Mar 16, 2022 15:04:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini açmaq (bir çox kristal) ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
Əksər tıklayıcı oyunlardan fərqli olaraq, həqiqətən əyləncəli bir irəliləyiş var, həmçinin turnirlər və bu cür şeylər kimi çox şey var. Avadanlığın sizin xarakterinizdə görünməsi və 1 min səviyyəsinə çatdığınız zaman hər hansı bir avadanlığın fərqli görünməsini xoşlayıram. Ümumiyyətlə, indiyə qədər hazırlanmış ən yaxşı klik oyunlarından biridir.
Oyunun təkmilləşdirilməsi. İndi heç açılmır. Fərqli oyuna getmək vaxtıdır. Dəhşətli yeniləmə. Bu tərtibatçı ilə vaxtınızı itirməyin.
Turnirə qatılandan bəri bu Çaydanlıq səhvini yaşayıram və son anda zirvəyə qalxdım. Şəbəkəni yoxlayan kimi fırıldaqçıdan istifadə kimi qeyd olundu. Mən sadəcə olaraq çoxlu Perksdən istifadə etdim və onu sürətləndirmək üçün çoxlu brilyant xərclədim və indi mənə internet bağlantısı tələb edən hər hansı xidmətdən istifadə qadağan edildi? Mən bu proqrama çox vaxt sərf etmişəm. Mənə düzəliş lazımdır.
əla oyun, kompüterimi götürənə qədər (elektronika ilə yaxşıyam və hər şeyi necə edəcəyimi bilirəm.) Qeyri-aktiv olduğum üçün yaratdığım klanın qrossmeyster vəzifəsindən aşağı salındım, bu yeni olmalıdır, sonuncu dəfə dedim. Mən oynadım klanlar üçün heç bir hərəkətsizlik yoxdu, əsəbiləşdim və oyunu sildim. Bundan başqa əla oyundur.
İndiyə qədər bu oyunu çox bəyənirəm. Prestij qazandığınız zaman bəzi əşyalarınızı saxlaya və hətta yeni əşyalar əldə edə bilərsiniz. Bu günə qədər əyləncəli bir oyundur
Onlar sizi ilk dəfə prestij qazanmağa məcbur etməlidirlər, çünki mən ilk dəfə prestij qazanmamağı seçdim və bununla da bu oyunu oynamaqla BÜTÜN GÜNÜ boşa xərclədim. Bu oyunda irəliləyişin yeganə yolunun ilk dəfə prestij qazanmaq olduğunu wiki-də oxumaq məcburiyyətində qaldım. Həmçinin, onlar "mənzilli qəhrəman" və "imla qəhrəmanı" və "qəbilə gəmisi" zərərinin dəqiq nə olduğunu daha aydın şəkildə izah etməli və aydınlaşdırmalıdırlar, çünki yeni oyunçunun bunun nə olduğu və bu statistik göstəricilərin sizin ziyanınıza necə təsir edəcəyi barədə heç bir fikri yoxdur. Bu nöqsanlardan başqa, oyun olduqca oynana bilər... onun bəzi CİDDİ P2W aspektləri var, lakin o, F2P oyunçusu kimi oynana bilər (baxmayaraq ki, siz ödəniş edənlərdən daha yavaş irəliləyəcəksiniz). Onu da qeyd edək ki, bu oyun tamamilə zaman vampiridir! Siz hətta maksimum mərhələyə (hazırda 40000+ mərhələ kimi) yaxınlaşmadan əvvəl bu oyunu İLLƏR oynayacaqsınız.
Yaxşı oyun... amma çaşdırıcı ola bilər
Bu oyun gözəl görünür və vaxt itkisidir, lakin mən buna 2 ulduzlu qiymət verdim, çünki canavarlar həqiqətən axsaq görünür və bu, məni daha da darıxdırır və çox ləngiyir. Bilmirəm, sadəcə mənim cihazımdır, çünki androiddir, lakin lütfən bunu düzəldin ki, bütün növ cihazlar səhvsiz oynaya bilsin və o, hər dəfə bir patronu məğlub edəndə məni oyundan çıxarır və nəhayət, hər dəfə gecikəndə planşetimi tamamilə dondurur və nəhayət planşetimi söndürə biləndə həmişə işləmək üçün məni 1 dəqiqə gözləməyə məcbur edir
Bu oyunu çox sevirdim.fonumun nə qədər tez qızdırıldığını başa düşənə qədər, çox əyləndim. Oynadığım janrın ən yaxşıları arasında qətiliklə. Sürətli templi, sevimli və ən əsası bu ƏYLƏNİR. Amma diqqətli olun, çünki mən Artıq qeyd olunduğu kimi, bu cihazınızı bişirəcək
Oyun sərindir, lakin sonda daha az toxunmaq və daha çox boş işləmək haqqındadır.
Zərərinizə və müttəfiq qəhrəmanların zərərinə görə bir az məyus olsam da, gözəl qrafika ilə yaxşı oyun 😅😅
Oyun heç də rəqabətli deyil. Etdiyiniz tək şey klikləyin və avatarınızı təkmilləşdirin. Döyüş yoxdur, zərər yoxdur. Fəaliyyətdən həyəcanlanan oyunçulara tövsiyə etməzdim. Yalnız səfərdə olmaq istəyirsinizsə, bu oyunu əldə edə bilərsiniz
Çoxlu reklam bro chill siz artıq 100000000 dollar qazanmısınız
əladı
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Lakon Peranan aaw
Bu oyun çox əyləncəlidir... Silahların, zirehlərin və hətta bossların müxtəlifliyini sevirəm... Mən də onların demək olar ki, heç bir reklamı olmadığını və turnirlərinin olmasını çox sevirəm... Mənə bunu etməyə çalışmaq hissi verir. ən yaxşısı olun və şəxsən mən hiss edirəm ki, bu, oyunun motosidir
Oyun mənim cihazımda (Samsung galaxy a10) həqiqətən yavaşdır və o, mənim digər cihazımda da (iPad Mini 2) qəzaya uğrayır, ümid edirəm ki, daha rəvan oyun və animasiyalar azaldılması haqqında yenilik edəcəksiniz.
Oyun yaxşı vaxt öldürücüdür və çoxlu məzmuna malikdir, məni çaşdıran yeganə şey avtomatik alış və atlana bilən reklamlar kimi QOL xüsusiyyətlərini necə ödəməli olduğunuzdur, mən bir neçə dollar alıram, amma 25-100-dən çox?! Əgər vaxt öldürmək istəyirsənsə, amma buna pul xərcləməsən və reklamlar narahat edirsə, 50 dollar xərcləmək istəmirsənsə, 3 dəqiqə ərzində 30 saniyəlik reklamlara hazırlaşmırsansa, davam et. yaxşı oyunu xəsislik məhv edə bilər
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Игре улога ggx
Oyun sizdən reklamlara baxmağınızı və oyundaxili valyuta paketləri almağınızı xahiş edir. Həqiqətən əyləncəli deyil.
Məndən dəfələrlə qiymət verməmi istədi. Buna görə də reklam reytinqini verdim. Çox qiymətləndirmək istəməyi dayandırın.
3 dəfə oynamışam amma indi yükləmə ekranındadır. Başlanğıc səhnəsi deyir, sonra fırlanan oxlarla qaralır, sonra çökür. bunun niyə baş verdiyini başa düşmürəm. amma necə düzəldərəm
İnkişaf etdiricilər, niyə tap titanlarımı aça bilmirəm? Zəhmət olmasa bunu düzəldin, mən çox əylənirəm və indi bu baş verdi
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Lakon Peranan aaw
Birincisi daha yaxşı idi, bu məndə çoxlu pay2win şeyləri var və hətta reklamı izləməli olduğunuz pulsuz olanlar da işləmir
Əla oyun. Heç bir məcburi reklam yoxdur, reklamlara baxmaq üçün təkan yoxdur və F2p-nin olması cəzalandırılmadan mümkün olan çox az mobil oyunlardan biridir. Mən bu oyuna heç vaxt bir qəpik də xərcləməmişəm, lakin onlarla turnirdə qalib gəlmişəm və onlar sözün əsl mənasında öz premium valyutalarını sizə atırlar. Məsləhətim odur ki, mümkün qədər tez mümkün qədər çox artefakt alın və yaxşı bir qəbilə qoşulun. Əslində hətta pis qəbilə də heç kimdən yaxşıdır.
Ümumilikdə oynamaq və müxtəlif quruluşları sınamaq çox qənaətbəxş və əyləncəlidir, lakin yüksək mərhələlərə gəldikdə (60,000+) turnirlər çox uzun və bezdirici olur. Həmçinin qeyri-aktiv mərhələlər yüksək maksimum mərhələlərdə çox uzun çəkir, bu, onu çox darıxdırıcı edir və mən 70.000-ci mərhələdə marağımı itirdim.
İllər boyu oyunu dayandırıb oynamaq, edə biləcəyiniz hər şeylə həqiqətən əladır. 1 ulduzun verilməsinin səbəbi, turnirimdə 1-ci yerin sahibini keçdiyim üçün çaydanı almamdır ki, o, sındırır ki, onlarda əldə etmək üçün lazım olan artefaktların, ev heyvanlarının, qəhrəman silahlarının və s. 1/8-dən az hissəsi var idi. Onlar fırıldaqçıların aşkarlanması üzərində daha yaxşı işləməlidirlər ki, həqiqətən də hər şeyin arxasında üyüdülmək üçün oyundan həzz alan insanlar əziyyət çəkməsinlər. Onlara qədər mənim reytinqim eyni qalacaq.
Ən son yeniləmədən sonra oyun yükləmə mərhələsində oyun çökməyə davam edir, oyunu ümumiyyətlə aça bilmir. Pls bu barədə bir şey edin.
Oyunu ədalətli saxlamaqda zəif idarəetmə, vip pass sahibi olmaq faydasızdır ki, 100 dollarlıq paketi köhnəlsin. Şübhəsiz ki, satın alınmaz. Mövsüm keçidlərinin tətbiqi ilə siz əkinçilik hesablarının turnirlər keçirməsini və qalib gəlməsini gözləyə bilərsiniz. Hal-hazırda vəziyyətin olduğu kimi əyləncəli bir oyun deyil, veteran bir titan qəhrəmandan mən bu oyunu 2021-ci ilə qədər oynamazdım, əgər onlar maliyyələşdirməni və hətta onu həll etməsələr.
Əyləncəli oyun... işlədikdə. Siz soruşmadan əvvəl mən dəstək bileti qoymayacağam.
Darıxdırıcı Əvvəlcə əyləncəli idi, amma 10 dəqiqədən sonra çox darıxıram. İkincisi, 20 dollar və ya 6 aylıq üyüdülmüş sandıq üçün 3000 qiymətli daş o qədər bahadır. Bu qədər.
şeylərə bir növ təkmilləşdirmə +10 əlavə edə bilərsiniz. Mən başa düşürəm ki, oyun tıqqıltı ilə bağlıdır. amma oyunu oynayan ilk 5 dəqiqədə 20.000 dəfə vurmaq lazım olanda. çox yorucu olur.
Oynamaq əyləncəli və vaxt öldürmək üçün əla yoldur. Xüsusilə bir gildiyaya daxil ola bilsəniz, çox əyləncəlidir. Kaş ki, gildiya ustası gildiya adını dəyişə bilsin
Başlanğıcda oyun yaxşı keçdi. Mənə qiymətli daşlar verən bir şey aldım və sonra məlum oldu ki, mənim çoxdan köhnə hesabım var. Beləliklə, mən daxil oldum və birdən bütün qiymətli daşlarım yox oldu. Bəzilərim daşlarımın köçürüləcəyini düşünürdü, amma yox. Bu olduqca əsəbidir.
Talking Tom Cat Gündəlik ophs
Mən əvvəllər bu 5 ulduz verdim. Oyun həzz almaq üçün bir çox səbəbi olan əla vaxtdır. Dünən oyunu ən son yeniləməyə düzəltdikdən sonra şübhəli fəaliyyət üçün işarələndim. Nəyə görə cavab verdiklərini öyrənmək üçün bilet göndərəndə məni istismardan istifadə etməkdə ittiham etdilər. Bu oyun üçün hansı istismarların mövcud olduğu barədə heç bir fikrim olmasa da, kopyala yapışdırıb forma məktubunu təhqir hesab edirəm. . Səhvlərini düzəltmək üçün çox tənbəl olan pis müştəri xidməti. Balina etməyi planlaşdırmasanız yükləməyin. redaktə etmək - Akt boş yerə qadağan edildi. "dəstək" bunun istismar olduğunu söylədi. Heç vaxt izah etməmişəm ki, "istismar" mənim olmalı olduğumdan daha yüksək ms olduğumu söylədi. Hesabımı 7k ms-dən 100ms-ə sıfırladım və bu belə idi. Heç vaxt aldatmadım, bunu necə aldatmaq barədə heç bir ipucu yoxdur. heç bir izahat yoxdur, sadəcə yüzlərlə saatlıq oyun vaxtını götürdüm və hesabımı bağladım. Yenilənmiş rəyimin yanındayam. bu oyunu alma. bu, istədikləri zaman siləcəkləri və sizi günahlandıracaqları bir zamandır. Mən həqiqətən inanıram ki, pul xərcləyib pərilər tərəfindən verilən həvəskarlardan istifadə etməsəm və cəmi saatlarla əlavələrə baxmasaydım, qadağan olunmazdım. Modların cavabı gözlədiyim şeydir. öz pozulmuş avtomatik aşkarlama proqramını əhatə edir və istifadəçini günahlandırır.