Post by hobucktachupor on Mar 16, 2022 14:48:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragonicle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragonicle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za beskonačnu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Dragonicle 2022 version ▞▞▞
stalno se ruši i smrzava i izbacuje me iz igre nakon što sam danas potrošio novac na nju, kakvo bacanje novca, zbog čega mi se telefon jako zagrijava i izaziva virus. Google podrška treba pojačati i obaviti posao i istražiti ga. Imam nekoliko snimki zaslona koje dokazuju da se ova igra ruši i zamrzava
Uredi: ok sam igrao ovu igru neko vrijeme i volio je. Ali onda kad sam stigao do šefa tri, čak i ako koristim, auto, nisam mogao pobijediti kao bez šale sam pokušao 14 puta, ali nisam mogao pobijediti šefa .. Kada je šef povukao svoj potez, to bi mi rekli da ga izmičem. Ali nisam znao što da mogu izbjeći njegov potez. Ako mi ova igra kaže kako da se izbjegne šefove onda ću ga dati 5 zvjezdica. Ali osim izvrsne igre. Ocjenjujem 4 zvjezdice za ovu igru do sada sam uživao, ako je moguće, programer bi trebao dodati prilagođeni karakter kao što je TORAM ONLINE i ne bi trebalo biti ograničeno brušenje na šefovima Igrao sam puno igara i prema mom iskustvu TORAM Online je bio do sada najbolji
Sjajni efekti i kontrola, samo jedan problem. Zapne i vizualni prikazi neprestano trepere ponekad dugo vremena onda moram ponovno pokrenuti cijelu stvar, možda neki problemi s bugovima. Tražim od programera da prođu kroz to jer stvarno želim igrati ovu igru. Radujem se tome...
Volim igru samo ne sustav razina, to je za mene brzo, volim odvojiti vrijeme i raditi na tome da zaradim tu razinu.
kvarovi najnoviji problem gurnuo je ažuriranje kroz Google play na mom androidu i sada se zamrzava na početnom zaslonu za učitavanje
Za sada stvarno uživam u ovoj igrici. Posebno mi se sviđa što možete potpuno onemogućiti auto. Samo bih volio da razredi nisu rodno zaključani i da postoje detaljnije mogućnosti prilagodbe kako bi svi bili malo jedinstveniji od drugih.
Dragonicle Igranje uloga ukwu
Grafika je lijepa, ali ponekad previše zaostaje, posebno u globalnim borbama kao što su sim war i chao carstvo. Ne znam jesam li to samo ja ili ne, ali moja igra bi se jednostavno zamrznula i moram se ponovno pokrenuti. Također je vrlo p2w, ali hvala vam na besplatnom VIP-u koji se može zaraditi. Odjeću je teško nabaviti ako ste f2p. Treba vam puno sreće da dobijete odjeću za pčele u izvlačenju i puno novčića ako želite izraditi odjeću. Postaje dosadno što više igrate jer radite istu stvar svaki dan.
Savršena igra ima puno zabave i avanture, ali i dalje mislim da biste mogli dodati još likova i oružja. Ovo izgleda kao Aura kingdom 3, a Juliet izgleda kao Leona...Btw odlična igra!
Igra se čini cool od onoga što mi omogućuje da vidim. Ne mogu proći kroz scenu malog filmskog isječka sa mnom i mojim ugovorom o zmaju, a da se igra ponovno ne pokrene iz početka i natjera me da se prijavim i sve me počne ljutiti. Vidjet ću je li to sa moje strane, ali ako ne, napuštam ovu igru s 3 zvjezdice🤦🏽🤷🏽
Svakih 10 do 15 minuta pada
Cool igra, ali trebali biste postaviti razine i poboljšati grafiku, hvala
To je stvarno jako dobra igra. Volim je, pokušavam igrati svaki dan, ali ovih dana počinjem je skidati s računa. I žao mi je zbog toga, pa sam ga obrisao i ponovno učitao i popravljeno je! Možda se malo smrzava, ali je i dalje odlična igra. Zabrljat ćete igru pri prvom učitavanju. Mislim da je to jako lijepa igra za instalirati i gubiti vrijeme, ćao, vidjet ću kasnije!!
Za sada jako slatko, jako uživam u priči i grafici. Naravno da vas pokušavaju nagovoriti da platite novac i siguran sam kako se većina mobilnih igrica odvija, što više trošite to ste jači, ali to je danas neizbježno. Igra je i dalje jako slatka i vrijedi je probati. Radi vrlo glatko za nedavno izdanje
Dragonicle Lomu spēles eulh
Dumb Ways To Draw કેઝ્યુઅલ otd
Stvarno mi je drago što mi to može pokrenuti, iako ... ne dobro. Unatoč mojem telefonu ne mogu pokrenuti igru na dobru grafiku, to je stvarno zabavna igra s puno stvari za napraviti. Uskoro ću dobiti novi telefon pa se nadam da ću ga igrati više kad ga dobijem! U međuvremenu nisam siguran da li postoji jedan igrač, ali lijepo je, ako je bilo ili ako mi netko može reći kako doći do njega (samo da bi moj trenutni telefon mogao to pokrenuti bolji EHEH).
Kritični udarci gotovo konstantno, nema "partnera" ili djece koji su preopterećeni i sve što radite je da pritisnete tipke, svađe nedostaje u svemu i lako se zaboravlja, a kat je vrlo sumoran i spor lako prelazite s razine 1 na razinu 50 i 60 na pola sat vremena i sveukupno nije baš zabavno nema rasta nema teških bitaka gotovo nema katova i nije baš zabavno općenito
Paru nije lako započeti s Copied wierd igricom. Kao da želim raditi stvari s gf-om, ali ne mogu. Morao sam do 30 lvl da bih je dodao. Ne mogu naći dobar pogled s planina. Kad ćemo raditi slatke stvari? U igri je potreban rad. Ne mogu se ni igrati i boriti s njom. Kao ozbiljno ovo nas je izludilo. Vidimo se sljedeće godine ako nisi mrtav...
Nema mini karte. Auto potraga. Ograničeni svijet
Dragonicle ロールプレイング qjhq
Dobra je i zabavna za igranje, ali ima previše problema s ovom igrom kao što je zaostajanje čim se počne igrati ako se poslužitelj prepuni i stalno zamrzavanje ovoj igri je potrebno loše održavanje osim toga nisam siguran kako osjećam se o igricama Idol, ali mi je zapelo za oko što se tiče mmorpgs-a ako mogu riješiti problem s pachingom i serverom, ovo bi bila moja ocjena od pet zvjezdica, popravite ovo.
Igra je ok, ali počinje da se smrzava na ekranima za učitavanje što je ludo nervozno i dosadno
Bio sam prisiljen deinstalirati igru kako bih u nju ušao kako treba i jer nisam imao priliku vezati račun cijela stvar je nestala. Postoji greška u sustavu ako ljudi moraju ponovno instalirati igre samo da bi se mogli vratiti u igru.
Totalni potrošač podataka.... Ne preporučujem ga nijednom mobilnom korisniku.... 10 gig podataka unutar 10 minuta igre... Bio sam tako impresioniran samom igrom.... ali ne za mobitel
Igrao sam ovu igru 2 mjeseca. Počinje dobro, ali kada dođete do t12 opreme, gotovo je nemoguće igrati bez trošenja. Stopa pada predmeta kontinuirano se smanjuje, a važne stavke nikada ne ispadaju. Poslužitelji stvoreni svakodnevno i stari poslužitelji brzo umiru i ne spajaju se dovoljno brzo da bi ih spasili.Globalne događaje nemoguće je pobijediti protiv starih poslužitelja. Bili smo upareni s poslužiteljem godinu dana starijim i nismo mogli osvojiti nijedan događaj pa nema nagrada za nas.. Previše bugova i CS ne postoji da bi pomogao.
dobra igra. samo 4 zvjezdice zbog vezane valute
Probao ponovo, i tako sam razočaran. Tako lijepa igra potpuno uništena pohlepom. Odvratna je ogromna količina proizvoda za trošenje tu i tamo. NE MOŽETE se natjecati s drugima ako su p2w, a vi ćete bez sumnje zaostati ni nakon nekog vremena. Igrao sam više od mjesec dana f2p i čak ne mogu pronaći grupe s kojima bih igrao jer jedini preživjeli igrači plaćaju. Potrebni su nam programeri da stvaraju igre za ljude, a ne za banku. Ova igra je za mene mrtva.
Ne mogu rezervirati vjenčanje.pritisnite vrijeme i ocjenu vjenčanja i ništa.
stvarno je zabavno, možete istražiti, stvarno bih ga preporučio
Apsolutno volim ovu igru (ㆁωㆁ)! Zvuk je prekrasan i zvuči tako hladno. I sviđa mi se kako morate završiti zadatke da biste postali jači ili se borili protiv šefova, ali to je doslovno nevjerojatno. Ponekad zaostajem i ekran mi se zamrzne jer imam loš internet, ali sve to iako je igra dobra (ꈍᴗꈍ)
Igrao je neko VRIJEME. Bio sam u top 3 na mom serveru. Igra je IZUZETNO plaćena za pobjedu, NEĆETE biti u redu ako ne bacite bubreg na ovo, ali je valjda slatko? To je otprilike to. Slatka je graba novca koja svako toliko stvara poslužitelje. Probajte ako niste ovisni o trošenju.
Dragonicle Hry na hrdinov brg
Sklonost prema spolu velika je moja nevolja i, iskreno, samo glup izbor dizajna.
Dragonicle je besplatna igra, koja bi izgledala zapanjujuće da je igra vjerna načinu na koji se igra prikazuje. Imate mogućnost uključiti automatsku reprodukciju, mogao bih ostaviti svoj telefon na miru tijekom dana i bio bih smiješno visok nivo od praktički ništa. Do kraja utakmice možete doći samo plaćanjem, a čini se da je općenito samo hvatanje novca. Ne igrajte ovu igru osim ako se ne volite udaljiti od telefona ili se želite osjećati preopterećenim.Ali ti bi bio budala da to učiniš. 1/5
10 najboljih igara Pay to Win na mobilnim uređajima, nećete puno napredovati bez ulaganja novca, čak se ne isplati osim ako ne planirate potrošiti 20 USD, a čak i tada ~ morate uložiti više da biste se natjecali s VEĆINOM ljudi!
Tipična igra X-Legends. Ako ste igrali jedan, igrali ste sve. Jako puno platite za pobjedu i platite za napredak. Vrlo agresivan u guranju mikro-transakcija. Lako potrošite 150 dolara i još uvijek ne budete na vrhu (doveo me do prvih 15). Uvijek održavati događaje na kojima je jedini način da nabavite kozmetiku plaćajući visoke cijene, ponekad samo za priliku da je nabavite. S obzirom na to, bila je to zabavna vožnja. Igra je lijepa, puno crvenih točkica za klik. Zajednica je dobra.
Sviđa mi se igra i sve osim 1v1 arene treba popraviti. Stvaram dosta problema prilikom igranja i zbog toga je teže u rangu. Također kada bi se moglo dodati više odjeće u craft, to bi bilo lijepo jer je većina odjeće za dijamante. Uz način da zaradite nevezane dijamante.....jedini način da zaradite dijamante je Supreme Warlord i prodati stvari na tržištu što je stvarno teško jer nitko zapravo ne želi ništa kupiti, a vrhovni gospodar rata je težak.
1/5 zvjezdica. Vrlo zbunjujuće za nove igrače, vrlo se plaća za pobjedu i općenito je jednostavno teško igrati.
Je li dobra igra, kvaliteta je dobra, ali toksični igrači su nešto drugo, ali ukupna ocjena 4/5
Stvarno uživam u ovoj igri, ali bilo koji tipkanje ne radi na mom pikselu 4xl. Morao sam koristiti auto generirana imena, ne mogu poslati ništa u chatovima i to je bilo štetno za mnoge igre! Ispravite to i dobit ćete 5 zvjezdica!
Samo sam htjela reći, zašto tako i vi momci držite loše recikliranje aura kraljevstva? Tužna stvar je da ste dečki napravili nevjerojatnu franšizu i likovi ljudi vole, ali ne i dalje ne uspijete u igri koncepti, nakon što nije uspjelo 3 puta u mobitelu, zašto ne biste promijenili svoj stil? Uklonite glupih mikrotanosti, usredotočite se na PVE sadržaj i uključuju dodatnu Gatchu za kozmetiku, ljudi će vas voljeti.
Igra je zabavna. Uglavnom je p2w, ali koja igra nije. Razlog za 2 zvjezdice je nedostatak umjerenosti i priljeva troškova za kupnju slatkih odjevnih predmeta/relikvija. Ima djece koja igraju ovu igru.. s tim da globalni chat nije baš prilagođen djeci. Što se tiče povećanja cijene relikvija/odjeće/krila, normalno je bilo oko 500 dijamanata. Sada se radi o 699 dijamanata. Događaji su lijepi, ima nekoliko slobodnih igrača koje mogu iskoristiti. Međutim, uvelike je namijenjen p2w igračima.
Igra se igra sama od sebe. Sve što se radi je stiska quest kako bi ste dobili lošu priču. Borbe su gore nego u RAID-u, tamo se barem auto battle može isključiti. Starter pack koji su nam obećali nisu dali, ali smo zato dobili ogromnu količinu "top-up" sa kojima žele da trošimo novac. Plus puno buggova. Beskorisno potrošenih sat vremena mog života.
Igranje je bilo dovoljno zanimljivo. Ali priča (barem uvod) jedva da je postojala. A različite mehanike uglavnom su se doživjele kroz ogroman broj uskličnika na ekranu. UI je bio vrlo zauzet, s gotovo svim nekretninama do izbornika/oglasa. Korisničko sučelje je bilo vrlo zauzeto, a s desetak različitih načina za dobivanje minutne snage povećava se gotovo bez objašnjenja. Događaj poslužitelj v poslužitelj također je započeo bez uvoda ili upute, samo se pojavio kao još jedan uskličnik.
Dragonicle Igranje vlog loy
ovo je generička vip igra tipa kopiraj i zalijepi. Ipak uživam u igri. Razumijem da nema različitih spolova za svaki razred. razvoj animacije bi potrajao, ali mislim da je u redu. priča je bar jednom lijepa. Potrošio sam novac ali samo da dođem do vip 4. Nemam interesa platiti više od toga.
Ne mogu se prijaviti 2. dan
Nije moguće pridružiti se starijem poslužitelju na kojem igraju prijatelji zbog punih/zaključanih poslužitelja. Trebale bi postojati opcije za pozivanje prijatelja na starije poslužitelje.