Post by hobucktachupor on Mar 16, 2022 14:58:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Učenje Poljski ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Učenje Poljski IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za mnoge točke ▞▞▞
▞▞▞ Učenje Poljski 2022 version ▞▞▞
Welcome witamy je pogrešno napisan kao witaj pa nisam mogao vjerovati aplikaciji, ali bila je dobro postavljena da je ovo uređeno ne bih imao problema.
👍👍
Lijepa aplikacija
Izvrsna aplikacija!👍👍👍👀
Najjjjjjjjjj
Preuzeo sam ovu aplikaciju prije nadolazećeg putovanja u Poljsku i želim moći reći i prepoznati nekoliko ljubaznih riječi. Ova aplikacija mi to omogućuje.
Ne bih ovo opisao kao tutorial program koji podučava kao strukturirani tečaj učenja, ali je vrlo koristan referentni vodič, posebno s obzirom na izgovor.
Zvuk je prenizak, pokušajte malo povisiti ton da ga dobro čujem i hvala
Ova aplikacija ima nekoliko pravih riječi, ali osim toga uvrijedit ćete nekoga haha kao nie narzekaj u aplikaciji znači da se ne možete žaliti malo na jeziku, to je kao naredba i to znači nemojte se žaliti
Za sada vrlo dobar i jednostavan za korištenje. Na meni je da vježbam i učim. Ali ovo je velika pomoć.
ისწავლე პოლონური განათლება rplk
Dobri
od velike pomoći
ly je jako dobar
Animal Kingdom: Coin Raid Aventura qmw
eu amei o aplicativo! dá para aprender plenamente com ele. porém eu senti falta de dinâmicas, kviz e itd. mas fora isso, é muito bom. recomendo muito.
NAJBOLJA APLIKACIJA..
Sjajna aplikacija, vrlo korisna.
Ja sam Poljak i nisam vidio greške u izgovoru! Vrlo dobro učinjeno.
Əla
dobra aplikacija
To je prekrasna aplikacija
Impara il polacco Istruzione vzs
Previše oglasa. UREĐENO: da, to je problem, ponavljam previše oglasa. Imati oglase je u redu, ali ova aplikacija svake sekunde otvara oglas i nemoguće ju je koristiti. U duolingu imate oglase i koristi se na dobar način. Čak i nešto što "gledam" njihove reklame jer oni to zaslužuju, vaša aplikacija ne.
Izvrsno za početnike i putnike toplo preporučujem.
Dobar je i vrlo je koristan, ali to je više aplikacija koja može govoriti umjesto vas umjesto učenja, više volim aplikacije za razgovor umjesto samo tapkanja i dopuštanja da govori umjesto vas, nema strukture ili metode učenja za tečnost
korisničko sučelje s detaljnim razgovorima o svakodnevnoj upotrebi.. poboljšano jasnim izgovorom.. stvarno lijepo.. hvala
Sviđa mi se ova aplikacija
Dobrze
Za sada super, mala glasnoća u aplikaciji. Ali dobar format.
izvrsna aplikacija
dobro
ללמוד פולנית חינוך gvmm
volim ovu aplikaciju
Koristio sam riječi, faze naučio na ljudima iz Poljske koje ne poznajem i oni su rekli "vaš lak je jako dobar!" Jedan komentar: pomoglo bi kad bi se fraze izgovarale malo sporije. Izvrsna aplikacija za učenje