Post by hobucktachupor on Mar 16, 2022 15:01:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nihilumbra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nihilumbra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ joc hack (crește rezistența) ▞▞▞
▞▞▞ Nihilumbra 2022 version ▞▞▞
Este un joc de 5 stele, dar l-am urât pentru că a trebuit să o fac pentru versiunea completă, vă rog să remediați dacă puteți 😶
CEL MAI BUN JOC PENTRU!
Dă jocul complet
prost
Dezinstalat deoarece nu se va mai încărca după actualizarea recentă.A fost unul dintre jocurile mele preferate și a fost aproape până la sfârșit, dar din păcate nu mai pot juca.
Demo
Iubesc JOCUL, DAR E PROSTIT SĂ TREBUIE SĂ OBȚI VERSIUNEA COMPLETĂ. CÂND INTRĂ ÎN JOC ȘI ÎL ÎNȚELEG BOOM, TREBUIE TREBUIE LA VERSIUNEA COMPLETĂ!
Îmi place jocul tău. Fericit că l-am cumpărat.😁 Soțul meu a avut probleme, dar nu eu. Este o poveste frumoasă, sunt foarte mulțumit de jocul tău.😉
E minune să te joci
Este nevoie de 246 de megaocteți pentru un joc în VERSIUNE GRATUITĂ!!!!! Este o nebunie, nu-ți pierde datele pe această aplicație, a trebuit să opresc descărcarea chiar înainte de a obține aplicația
Absolut frumos joc. Iubesc stilul artistic. Îmi amintește oarecum de Ori & Pădurea Oarbă. Faptul că nu există întreruperi suplimentare este grozav. De asemenea, este o idee grozavă să-i lași pe oameni să vadă ce are de oferit jocul tău în loc să-l cumperi de la început & fiind dezamăgit mai târziu, așa cum fac unele jocuri. Sincer, nu am nicio plângere cu privire la ceea ce am jucat. Voi cumpăra jocul de îndată ce voi putea. p.s. Dezvoltatori de jocuri, continuați treaba uimitoare.
peste o duzină de reclame numai în primul nivel înainte de dezinstalare, un nou record!
Buna asta.
Foarte rău, nu poate cineva să obțină toate nivelurile fără nicio achiziție???
Comenzi întârziate. Ar fi foarte simplu și grozav dacă controlul sau lipsa acestuia nu m-ar face să vreau să-mi trag buza de jos peste cap și să înghit.
Mi-as dori la nebunie sa fie gratis!!!
super
De îndată ce am plătit pentru versiunea completă, nu am putut avansa în joc.
Acest joc te obligă să cumperi versiunea completă de îndată ce ești cuplat
De ce m-a întrerupt achiziția
Merge Dream House - Build & design your magic home Παιχνίδια παζλ oip
Joc uimitor, ei bine, așa cum a spus naratorul, acesta nu este un joc, aceasta este o lecție pentru noi și, într-adevăr, este, acest joc vă poate învăța multe, este fantastic și unic, mi-a plăcut la nebunie
Nihilumbra Avventura juwd
Nihilumbra ผจญภัย mhud
Cel mai tare joc nu pot sa cred ca este si pe telefon
Foarte infricosator joc distractiv!!!! Mi-ar plăcea dacă ar exista mai multe niveluri și mai multe puteri, vă rog. De asemenea, vă rugăm să avem o continuare? Dar pe unele bucăți este constant greu. Dar în afară de asta, joc uimitor, ține-te tot așa!!! 🎮🎮🎮🎮🎮❤❤❤❤❤❤❤ 😍😍😍😍😍🤑🤑🤑🤑😝😝😝😛😛🤪🤪🤪🤪🤪🤡🤡🤡🧐😏😏😏😏👻👻👻👻👻👻🎮🙂🌃🎮🎮. 🎮
La început a fost minunat cu povestea, dar prea scurt și nu se poate relua. Apoi, în vid, vrei să joci, dar acum, fără narator, parcă te-ai imbarca într-o călătorie fără rost, în care încercarea de a-ți da seama devine frustrant, apoi plictisitor de plictisitor. „Este în mod deliberat greu”. fanftastic, acum noi cei care am plătit putem dormi bine cu jocul șters. ..!..
Plictisitor
Jocul e excelet grafica e foarte buna!
Superb
Acest joc nu a început
Foarte frumos, artistic, joc de vis. Naratorul este puțin enervant, dar îmi place graficul și starea de spirit
Frumos, emoționant și de impact. Îmi place tonul cald al naratorului și povestirea subtilă care vă permite să trageți propriile concluzii. Mi-aș dori foarte mult ca dezvoltatorii să facă mai mult.
Asta a fost foarte tare, deși joc scurt fără să plătesc, știrea a fost și povestea, ceea ce a fost din una, a fost interesant.
Cuvinte frumoase & de asemenea, efect audio plăcut
Comenzi bune, poveste frumoasă și foarte distractiv de jucat. Excelentă și actorie vocală.
Foarte tare!!!
Codrin Bradea m-a adus aici
Se încarcă până la THE VOID apoi se blochează de fiecare dată.
Acesta este un demo pe care trebuie să-l plătiți pentru jocul complet. Am 15 ani. Nu pot plăti pentru el. Urăsc jocurile plătite......
Îmi place, nu am jucat versiunea completă pentru că nu am mula, dar din câte îmi dau seama că ar merita
Nu-mi place jocul, fă totul gratuit, pentru că o să mă plictisesc de jocul tău și unistaill (sry dacă scriu greșit unistail)